Campionatul Național de navomodelism

"Flotila" Farului așteaptă să iasă cu bine din "furtună"

525

Articole de la același autor

Astăzi este ultima zi în care mai puteți vizita saloanele expoziționale ale Muzeului Marinei Române, unde se află în plină desfășurare Campionatul Național de navomodelism machete clasa C. Expoziția este deschisă publicului vizitator între orele 9.00 și 17.00, iar premierile vor avea loc sâmbătă, de la ora 9.00.
La competiție sunt prezente opt cluburi, fiind expuse peste 230 de nave în miniatură.
"Artiștii" de la CS Farul concurează cu "flotilă" impresionantă, cu mari șanse la medalii fiind "Yacht Mary" (aur la Mondialele din 2011), "La salamandre", "Labelle", categoria C1 - Andrei Romeo; "Frigorich Wilhelm", "Chebec", "Bounty",categoria C1 - Ion Marinescu; "Berlin", "Hollandischer Derflinger", categoria C1 - Ștefania Marinescu. Modelele câștigătoare vor participa la Campionatul Mondial de la Rijeka (Croația), în perioada 21 - 29 septembrie.
"Nu se știe cu exactitate care vor fi modelele cu care vom participa la Mondiale. Avem mulți sportivi în lotul național care pot participa, dar așteptăm să ni se pună la dispoziție un microbuz, de abia atunci ne vom face calculele și vom stabili cu exact modelele pentru CM. Dacă nu vom rezolva problema microbuzului, vor pleca doi sportivi de la CS Farul, care vor participa cu câte modele pot duce în mână", a declarat antrenorul de la CS Farul, Petrică Vasile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3939 secunde