Floyd Mayweather agață mănușile în cui. Americanul se va ocupa de afaceri

932
Floyd Mayweather agață mănușile în cui. Americanul se va ocupa de afaceri - mayweather-1574332469.jpg

Articole recomandate

Americanul Floyd Mayweather, unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, a anunțat că vremea lui în ring a trecut și că se concentrează pe alte proiecte precum dezvoltarea lanțului său de săli de fitness și box și compania sa de promovare, relatează Reuters.

Mayweather, 42 ani, neînvins în 50 de meciuri, s-a retras de mai multe ori, dar a revenit pentru câteva meciuri care i-au umplut conturile, precum cele cu Victor Ortiz, Miguel Cotto, Saul Alvarez sau Manny Pacquiao.

''Am primit oferte să revin în ring, dar sănătatea mea e mai presus. Boxul este un sport foarte, foarte brutal. În ultimii ani, mulți boxeri au murit în ring. Trebuie să știi când să te retragi. Am avut o carieră grozavă'', a declarat Mayweather, care a pus capăt speculațiilor unui nou supermeci cu Manny Pacquiao sau Canelo Alvarez în 2020.

Floyd a câștigat primul din cele 12 titluri mondiale în 1998, iar în 2007 și-a anunțat prima retragere, dar a revenit rapid în ring. S-a retras din nou în 2015, pentru a reveni contra luptătorului de arte marțiale Conor McGregor în 2017. După acea luptă, americanul a declarat că a pus capăt definitiv carierei de pugilist profesionist.

Mayweather este încă deschis unor meciuri demonstrative, așa cum a făcut-o în ianuarie, când l-a demolat pe japonezul Tenshin Nasukawa, luptător de kickbox, în mai puțin de trei minute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4403 secunde