Fostul antrenorul de lupte Ioan Bărbătei a fost condus pe ultimul drum

1451
Fostul antrenorul de lupte Ioan Bărbătei a fost condus pe ultimul drum - 226262372c801d11a9ef157e1db3fa36.jpg

Articole de la același autor

Stins din viață în noaptea de sâmbătă, 8 ianuarie, spre duminică, 9 ianuarie, fostul antrenor de lupte libere de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța Ioan Bărbătei a fost înmormântat, ieri, la Cimitirul Municipal din Constanța.
După slujba de la biserică, alaiul mortuar a făcut o oprire la liceul pe care Ioan Bărbătei l-a slujit cu devotament timp de 29 de ani. În curtea LPS, în fața clădirii în care se află sala unde Bărbătei a lucrat cu spor, elevi, sportivi și foști colegi de-ai antrenorului emerit i-au adus un ultim omagiu.
"Regretăm enorm despărțirea de Ioan Bărbătei și suntem alături de familia îndoliată. S-a stins din viață unul dintre cei mai mari antrenori de lupte libere din Constanța, dar și din țară. Sportivii săi au urcat de nenumărate ori pe podiumurile interne și internaționale. Sala sa de la LPS a fost un adevărat laborator de campioni. A pus pasiune în tot ce a făcut, iar când lucrezi astfel cu sportivii nu ai cum să nu obții rezultate însemnate. Sperăm ca cei tineri, care îi vor lua locul, să ducă mai departe moș-tenirea prețioasă pe care a lăsat-o Bărbătei", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ioan Giuglea, antrenor de lupte greco-romane la LPS și directorul executiv al Asociației Județene de Lupte Constanța.
Ioan Bărbătei a murit la vârsta de 63 de ani, în urma unui atac de cord.

"Familia luptelor con-stănțene e îndurerată. Îl plângem cu toții pe profesorul Bărbătei. A fost primul meu antrenor, un om deosebit și un tehnician care i-a adus Constanței o mul-țime de medalii. Dispa-riția sa fulgerătoare lasă un mare gol în sportul constănțean"
Gigi Pambuca,
președintele Asociației Județene de Lupte

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Decembrie 2010
Stire din Sport : Frații Caraș se luptă ca leii
Miercuri, 03 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Luptători de nota 10
Pagina a fost generata in 0.6305 secunde