Fostul campion național la atletism Ștefan Pavel a murit. Organele tânărului vor fi donate

370
Fostul campion național la atletism Ștefan Pavel a murit. Organele tânărului vor fi donate - candela13635077651377079135-1380954572.jpg

Articole recomandate

Fostul campion național la atletism Ștefan Pavel, în vârstă de 26 de ani, a încetat din viață, vineri seară, la Iași, după ce s-a aflat în comă timp de 12 zile, familia sportivului declarând pentru MEDIAFAX că a fost de acord ca organele tânărului să fie donate.




Sora sportivului, Ema Pavel, a declarat că membrii familiei au decis, vineri dimineață, ca organele tânărului să fie donate, după ce medicii de la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost spitalizat Ștefan Pavel după o altercație, le-au transmis că atletul nu mai are nicio șansă să supraviețuiască. Ștefan Pavel a fost dus vineri seară la Spitalul Sf. Spiridon pentru prelevare de organe.


Sportivul a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie în data de 22 septembrie, după ce s-a lovit la cap de o bordură, în urma unei altercații în fața unui local din oraș.


Ștefan Pavel a fost campion național la mai multe probe de viteză, la atletism, și a participat la campionate europene și la Balcaniadă, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5405 secunde