Două diplome pentru Traian Petcu, la Crosul Castanilor de la Baia Mare

89
Două diplome pentru Traian Petcu,  la Crosul Castanilor de la Baia Mare - atletism-1380814360.jpg

Articole de la același autor

Atletul veteran constănțean Traian Petcu s-a clasat pe primul loc la Crosul Castanilor de la Baia Mare, competiție inclusă în pro-gramul de evenimente al "Toamnei Băimărene".

Crosul a fost organizat de Primăria Municipiului Baia Mare, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, iar la start s-au aliniat aproximativ 200 de alergători - copii, elevi, studenți, adulți, veterani -, din orașele Târgu Lăpuș, Baia Mare, Petroșani, Deva, Hunedoara, București, Brașov, Mediaș, Sighișoara și Constanța.

Concurenții cu vârste cuprinse între 40 și 80 de ani au avut de parcurs cinci kilometri, iar cei cu vârste de peste 80 de ani, doar trei kilometri. Traseul a fost "desenat" în jurul parcului din localitate, până la Statuia Libertății și retur.

Primii trei clasați pe fiecare categorie (din 5 în 5 ani) au fost recompensați cu diplome, cupe și medalii, iar profesorului Traian Petcu, alături de diploma cuvenită pentru locul 1 la categoria 89 de ani, i-a fost decernată și "Diploma de Recunoștință", pentru partici-parea și colaborarea la organizarea celei de-a 21-a ediții a Crosului Castanilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6157 secunde