Fotbal / Adversari puternici pentru echipele româneşti, în Europa Conference League

113
Fotbal / Adversari puternici pentru echipele româneşti, în Europa Conference League - 21967819420372004264323782276861-1626700896.jpg

Articole de la același autor

Cele trei echipe româneşti care intră în turul secund preliminar al Europa Conference League la fotbal - FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - şi-au aflat, luni, 19 iulie, la tragerea la sorţi efectuată la Nyon, posibilele adversare din turul al treilea preliminar al competiţiei.

FCSB întâlneşte în turul doi pe Şahtior Karaganda (prima manşă, pe 22 iulie, la Bucureşti; manşa a doua, pe 29 iulie, în deplasare), iar dacă va reuşi să elimine formaţia din Kazahstan va juca în turul al treilea preliminar contra formaţiei ucrainene Kolos Kovalivka (locul 4 în campionatul trecut). Prima manşă ar fi în deplasare, pe 5 august, iar revanşa se va disputa la Bucureşti, pe 12 august.

Universitatea Craiova înfruntă în turul doi pe KF Laci (prima manşă, pe 22 iulie, la Elbasan; manşa a doua, pe 29 iulie, la Craiova), iar dacă va trece de echipa albaneză, va avea o adversară de top: Anderlecht Bruxelles, formaţie clasată pe patru în ediţia trecută a campionatului belgian. Prima manşă ar fi la Craiova, pe 5 august, iar a doua, la Bruxelles, pe 12 august.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va trebui să treacă de la Spartak Trnava (prima manşă pe 22 iulie, în Slovacia, manşa secundă pe 29 iulie) pentru a avea şansa unui duel cu Sutjeska Niksic (Muntenegru) sau Maccabi Tel Aviv (Israel), în turul al treilea preliminar. Sepsi OSK ar fi gazdă în prima manşă, pe 5 august, iar partida revanşă o va juca în deplasare, pe 12 august.

Foto: Facebook / Universitatea Craiova 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4417 secunde