Fotbal / Amicalul România U21 - Finlanda U21, găzduit de stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti

153
Fotbal / Amicalul România U21 - Finlanda U21, găzduit de stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti - 1-1646983587.jpg

Articole de la același autor

În premieră, o echipă națională de fotbal a României va evolua pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti: România U21 - Finlanda U21, vineri, 25 martie, de la ora 17.15, informează Federaţia Română de Fotbal.

Reprezentativa de tineret a României continuă pregătirile pentru Campionatul European 2023 ce va fi găzduit de țara noastră împreună cu Georgia. Până la turneul la care tricolorii sunt calificați în calitate de gazde, naționala pregătită de Florin Bratu dispută o serie de jocuri amicale.

Pe 25 martie, tricolorii U21 își dau întâlnire cu fanii în București, pe stadionul „Arcul de Triumf”, la partida cu Finlanda. Biletele sunt disponibile pe bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul este de 20 lei (intrare generală).

Acestea vor putea fi achiziționate, în ziua meciului, începând cu ora 10.15, și de la casieria stadionului „Arcul de Triumf”.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la tribuna a II-a, fiind necesară selectarea tipului de bilet „copil” în efectuarea comenzii. Astfel, vor fi generate bilete cu valoare zero pentru a permite intrarea pe stadion.

„Întrucât din această lună au fost ridicate restricțiile de acces la evenimente sportive, nu mai este necesară prezentarea certificatului digital Covid-19. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4754 secunde