Fotbal / Bilete epuizate! Meciul FCV Farul - Dinamo se joacă cu casa închisă

356
Fotbal / Bilete epuizate! Meciul FCV Farul - Dinamo se joacă cu casa închisă - 162919022455441-1629276784.jpg

Articole de la același autor

Toate biletele pentru meciul dintre echipele FCV Farul Constanţa şi Dinamo Bucureşti au fost deja vândute, informează reprezentanţii clubului de pe litoral.

Partida FCV Farul - Dinamo, contând pentru etapa a 6-a a Ligii I la fotbal, va avea loc vineri, 20 august, de la ora 21.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal:

1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;

3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2;

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Minorii sunt exceptați de la regula testării.

Toți spectatorii care întrunesc una dintre aceste condiții trebuie să-și procure o brățară specială de acces la meci.

Pentru persoanele nevaccinate, acest lucru se poate face de la centrul Iowemed de pe bulevardul Brătianu numărul 2-4, cu 24 de ore înaintea jocului, și doar în urma efectuării unei testări în acest centru.

Persoanele vaccinate își vor putea procura brățările de acces de la stadion în ziua jocului. Pentru persoanele nevaccinate, la stadion vor exista patru puncte de testare rapidă, iar prețul unui test este de 30 de lei pentru abonați și 40 de lei pentru ceilalți suporteri.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5652 secunde