Fotbal / CFR Cluj, eliminată scandalos din Europa League după un penalty inventat

107
Fotbal / CFR Cluj, eliminată scandalos din Europa League după un penalty inventat - fotbalcfr-1607678940.jpg

Articole de la același autor

Echipa CFR Cluj a părăsit nedrept Europa League la fotbal, după ce a fost învinsă, scor 1-2 (0-0), de echipa elveţiană Young Boys Berna, într-o partidă disputată, joi seara, pe stadionul „Wankdorf” din Berna, în ultima etapă a Grupei A. 
După o primă repriză echilibrată, CFR a pus tot mai multă presiune pe defensiva elveţiană, şi-a creat multe ocazii de gol şi a reuşit să deschidă scorul în min. 84, prin Debeljuh, care, dintr-o poziţie la limita ofsaidului, a reluat în poartă o minge trimisă în bară de Rondon. 
Firesc, elveţienii s-au aruncat în atac, dar CFR s-a apărat foarte bine, iar Camora, poate cel mai bun jucător de pe teren, a respins cu capul, de pe linia porţii, în min. 89, o minge trimisă tot cu capul de Lefort. 


N-a fost să fie calificare pentru România, pentru că în scenă a intrat arbitrul francez Benoit Bastien. În min. 90, centralul a acordat eronat (prostie sau intenţie?) penalty la intervenţia regulamentară a portarului Bălgrădean, care a boxat mingea în careul de 6 metri, în duel cu fundaşul Zesiger. Bastien şi-a continuat circul, l-a eliminat pe Bălgrădean pentru proteste, iar Nsame a transformat lovitura de pedeapsă. 
Până la final, s-au mai acordat două cartonaşe roşii, câte unul de ambele părţi: Nsame, pentru fault dur, şi Djokovic, pentru proteste.
În ultimele secvenţe ale jocului, CFR s-a descoperit total, a fost surprinsă pe contraatac, iar Gaudino a marcat golul victoriei în min. 90+6. 


CFR a încheiat pe locul 3 în clasamentul grupei şi este eliminată din Europa League. În primăvara europeană merg AS Roma şi Young Boys Berna. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8094 secunde