Fotbal - CM 2014: Belgia învinge SUA cu 2-1, în prelungiri, și se califică în sferturile de finală

307
Fotbal - CM 2014: Belgia învinge SUA cu 2-1, în prelungiri, și se califică în sferturile de finală - belgia-1404276619.jpg

Articole recomandate

Belgia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, după ce a învins Statele Unite cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0), după prelungiri.
Tim Howard a avut nu mai puțin de 15 intervenții pe parcursul celor 120 de minute, cele mai multe într-un singur meci din 1966, de când se monitorizează paradele portarilor.

"Am avut 15 ocazii, am fost foarte prezenți în meci. La final mi s-a făcut puțin frică, este o victorie meritată și Belgia trebuie să se bucure. Lukaku a fost foarte bine pregătit, el a avut momente dificile și i-am spus că trebuie să ne salveze în optimi și asta a făcut. Suntem un grup și toți vrem să mergem înainte. Pentru inima mea ar fi bine să nu mai avem astfel de meciuri", a declarat Marc Wilmots, la finalul partidei.



Belgia: Courtois - Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vertonghen - Witsel, Fellaini - De Bruyne, Mertens, Hazard - Origi

Selecționer: Marc Wilmots

SUA: Howard - Johnson, Cameron, Gonzalez, Besler, Beasley - Bradley, Jones, Bedoya, Zusi - Dempsey

Selecționer: Jurgen Klinsmann


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7143 secunde