Fotbal - CM 2014 / Ce spune Rodion Cămătaru de meciurile României cu Turcia și Olanda

160
România merge la Istanbul din postura de lider al grupei, dar un fost lider al naționalei spune că meciul trebuie abordat cu prudență și chiar două egaluri din "dubla" cu Turcia și Olanda ar reprezenta două rezultate extrem de bune.

Rodion Cămătaru este de părere că principala noastră "armă" este Adrian Mutu, iar Victor Pițurcă ar trebui să-l arunce în luptă din primul minut.

"Ne așteaptă un meci foarte important, dar este important și pentru Turcia. Sunt încrezător că vom obține un rezultat bun. Am început bine, iar dacă vom câștiga, vom lua un avantaj important. Turcia are jucători valoroși, cu siguranță ne vom lua măsuri. Cei mai buni jucători ai lor sunt cei de la mijloc în sus. S-au dus vremurile cu Ștefan cel Mare, dar, pe teren, va fi război. Acum să-i vedem, în meciurile astea cu Turcia și cu Olanda. Abia acum încep calificările cu adevărat. Important este că în primele două partide au câștigat și au un moral «beton ». Dacă nu pierdem la Istanbul și mai facem un egal cu Olanda, atunci putem spune că am obținut două rezultate mari. Piți a mizat corect. A selecționat mulți steliști, așa cum era normal, pentru că Steaua este la ora asta echipa momentului. Nu cred că va juca ofensiv la Istanbul, pentru că va fi presiune mare de tot. Oricum, turcii sunt ca valoare peste noi. Atuul nostru va fi organizarea. N-o fi în formă, dar Mutu va face diferența cu Turcia. Naționala are nevoie de el. Va bate curând și recordul lui Hagi, dar nu cred că îi stă gândul la asta. Oricum, dincolo de statistică, Gică va rămâne de neegalat", a declarat Rodion Cămătaru pentru Evenimentul Zilei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5992 secunde