Fotbal, echipa naţională / Antrenorul secund Nicolae Dică, infectat cu virusul Covid-19. A intrat în izolare!

126
Fotbal, echipa naţională / Antrenorul secund Nicolae Dică, infectat cu virusul Covid-19. A intrat în izolare! - pozavideodica696x464-1630049520.jpg

Articole de la același autor

În urma rezultatelor primite la testarea PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, antrenorul secund Nicolae Dică a fost depistat infectat cu virusul Covid-19 şi va intra în izolare. Tehnicianul nu va fi, astfel, prezent la acțiunea dedicată celor trei meciuri de la început de septembrie, informează Federaţia Română de Fotbal.

Nicolae Dică a primit rezultat pozitiv la testare și a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva Covid-19 și se simte bine.

Toți ceilalți membrii ai staff-ului echipei naționale au primit rezultate negative.

Este vorba de testarea PCR premergătoare cantonamentului pe care toți membrii staff-ului o parcurg la fiecare acțiune. Până sâmbătă, la intrarea în cantonament, va fi efectuată încă o testare PCR pentru staff. Ulterior, vor fi testări rapide zilnice, în perioada 28 august - 8 septembrie, la Mogoșoaia, plus cele trei testări PCR impuse de UEFA pentru desfășurarea celor trei partide, în același interval.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6713 secunde