Fotbal, echipa naţională / Mirel Rădoi: „Dacă nu ai încredere în antrenor, de ce l-ai mai numit?”

146
Fotbal, echipa naţională / Mirel Rădoi: „Dacă nu ai încredere în antrenor, de ce l-ai mai numit?” - untitled-1636716645.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, s-a arătat deranjat de faptul că un oficial al Federaţiei Române de Fotbal a transmis indicaţii tactice din tribună în timpul partidei cu Islanda, încheiată la egalitate, scor 0-0, în preliminariile Campionatului Mondial 2022.

„Am auzit şi indicaţii tactice de sus din tribună. Şi normal că atunci când nu câştigi, cei mai buni antrenori sunt sus.

Dacă a fost Mihai Stoichiţă (n.r. - directorul tehnic al FRF), atunci trebuie să vină în locul meu. Nu ştiu ce s-a mai întâmplat sau când s-a mai întâmplat, dar nu accept aşa ceva.

Dacă cineva are ceva să îmi reproşeze, şi probabil că are, o facem faţă în faţă la o şedinţă. Pentru că dacă tu începi să strigi de sus, atunci înseamnă că nu ai încredere în antrenor. Şi dacă nu ai încredere în el, de ce l-ai mai numit?”, a declarat, în conferinţa de presă de la finalul meciului cu Islanda, selecţionerul Mirel Rădoi.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0256 secunde