Fotbal, echipa naţională / Nicolae Dică: „Şapte puncte din trei partide ne-ar fi la îndemână”

184
Fotbal, echipa naţională / Nicolae Dică: „Şapte puncte din trei partide ne-ar fi la îndemână” - fotbaldica-1616585544.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul secund al naţionalei de fotbal a României, Nicolae Dică, este de părere că România porneşte cu prima şansă în meciul cu Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2022, chiar dacă formaţia oaspete este calificată la EURO 2020. 


„Nu cred că Macedonia de Nord este favorită. Într-adevăr, ei sunt calificaţi la EURO 2020, dar eu spun că noi suntem favoriţi, pentru că jucăm acasă. Trebuie să mergem cu gândul ăsta, că suntem echipa mai bună şi putem să câştigăm acest joc. 
Eu mi-aş dori să luăm maximum de puncte în următoarele trei partide, dar, dacă ne gândim la adversarii pe care îi avem, şapte puncte ne-ar fi la îndemână. 
Ne-am propus să avem o posesie bună, să ne creăm multe ocazii, să marcăm multe goluri şi să câştigăm. Acestea sunt obiectivele noastre. Să fim o echipă agresivă, să facem presing sus indiferent de adversar”, a declarat, miercuri, 24 martie, într-o conferinţă de presă online, antrenorul secund Nicolae Dică. 


Antrenorul principal Mirel Rădoi se află în izolare, fiind infectat cu virusul Covid-19. 


Tricolorii întâlnesc, joi, 24 martie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Macedoniei de Nord.
Naţionala va mai disputa în luna martie alte două partide din cadrul preliminariilor CM 2022: pe 28 martie, cu Germania (ora 21.45, Arena Naţională), şi pe 31 martie, cu Armenia (ora 19.00, în deplasare). 
Din grupă României, mai fac parte Islanda şi Liechtenstein. La turneul final al CM 2022 se califică direct ocupanta primului loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7217 secunde