Fotbal, echipa naţională / Partida România - Norvegia, anulată de UEFA!

214
Fotbal, echipa naţională / Partida România - Norvegia, anulată de UEFA! - fotbalromania1511-1605429460.jpg

Articole de la același autor

Partida România - Norvegia, contând pentru Liga Naţiunilor, programată duminică seară, pe Arena Naţională, a fost anulată de UEFA după ce nordicii nu au putut face deplasarea în ţara noastră, în urma unui caz de Covid-19.

„UEFA ne-a informat că, în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei şi după întâlnirea din această seară (n.r. - sâmbătă seară) cu autorităţile guvernamentale, federaţia din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Naţiunilor programată mâine (n.r. - duminică). Astfel, partida România - Norvegia nu se va mai disputa”, informează frf.ro.

Consecinţele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină a forului continental. Ulterior, UEFA a revenit cu o comunicare oficială mai detaliată către FRF, prin care informează că speţa va ajunge la Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA pentru o decizie ce va fi luată „potrivit regulilor speciale aplicabile partidelor din competiţiile UEFA la nivel de echipe naţionale, aşa cum au fost acestea aprobate de Comitetul Executiv UEFA din 29 august 2020”.

Foto: frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5655 secunde