Fotbal, EURO 2020 / Spania - Italia, prima semifinală. Squadra Azzurra a învins Belgia cu 2-1

492
Fotbal, EURO 2020 / Spania - Italia, prima semifinală. Squadra Azzurra a învins Belgia cu 2-1 - italia-1625290304.jpg

Articole recomandate

Naţionala de fotbal a Italiei a învins Belgia cu scorul de 2-1, vineri seara, în sferturile de finală ale EURO 2020, pe Fussball Arena din Munchen, în al doilea sfert de finală al competiţiei.


Al doilea act al sferturilor, meciul dintre Belgia și Italia, a fost cap de afiș al acestei faze eliminatorii. Italienii s-au calificat în semifinală, cu două goluri marcate în prima repriză. Aceștia vor întâlni Spania, în penultima fază la EURO 2020, o reeditare a finalei de la EURO 2012, atunci când Spania a învins cu 4-0 selecționata Italiei.


Partida s-a jucat pe contre din primul minut, cu o ușoară dominare din partea italienilor, care au marcat în minutul 13, prin Bonucci, un gol anulat pe motiv de offside, după consultarea sistemului VAR.


Belgienii au replicat peste 10 minute, prin Kevin De Bruyne, al cărui șut l-a scos în evidență pentru prima dată pe Donnarumma, care a respins în corner.


Apoi, în minutul 26, a venit rândul lui Romelo Lukaku să îl pună din nou la încercare pe Donnarumma, care a respins iar în corner un șut din marginea careului.


După o jumătate de oră de faze frumoase de poartă, Barella a deschis scorul pentru Italia, după o pasă primită de la Verratti (0-1, min. 31).


Cu un minut înainte de finalul reprizei, Lorenzo Insigne a profitat de lipsa de marcaj și a șutat din marginea careului, învingându-l pentru a doua oară în meci pe Thibaut Courtois (0-2, min. 44).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4518 secunde