Fotbal / Farul merge la Mioveni după trei puncte. Hagi: „Suntem pregătiţi să luptăm pentru a intra în play-off”

156
Fotbal / Farul merge la Mioveni după trei puncte. Hagi: „Suntem pregătiţi să luptăm pentru a intra în play-off” - 1-1644391582.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul Constanţa susţine, miercuri, 9 februarie, de la ora 17.30, în deplasare, partida cu CS Mioveni, contând pentru etapa a 25-a a Ligii I la fotbal. Un meci pe care echipa de pe litoral, care are mare nevoie de puncte în bătălia pentru play-off, îl va aborda la victorie.

„O deplasare dificilă din toate punctele de vedere, sunt puncte importante puse în joc.

Venim după o înfrângere acasă şi ar trebui să ne refacem cât mai repede. Am analizat în aceste trei zile tot ce a fost pentru a fi pregătiţi pentru lupta de a intra în play-off.

Adversara se apără bine, atacă la fel, e puternică şi la fazele fixe, este o echipă care primeşte greu goluri, dar noi avem încredere, mergem să ne impunem şi sper să ne întoarcem cu cele trei puncte”, a declarat, într-o conferinţă de presă, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

Farul va mai juca, sâmbătă, 12 februarie, de la ora 14.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi, cu FC Voluntari, un meci contând pentru etapa a 26-a.

În clasament, cu un total de 35 de puncte, FCV Farul ocupă locul şase, ultimul care asigură accesul în play-off.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5443 secunde