Fotbal, FC Farul / Pană le-a simțit lipsa celor patru

762
5
Fotbal, FC Farul / Pană le-a simțit lipsa celor patru - marianpana-1321878315.jpg
Antrenorul principal al echipei FC Farul, Marian Pană, a declarat, în urmă cu puțin timp, pentru "Cuget Liber", că absența celor patru jucători care au fost pedepsiți de conducerea clubului după partida cu FC Snagov, scor 3-3, a contat în economia meciului cu Callatis. "Am făcut un joc foarte slab la Mangalia. Cei pe care i-am folosit în acest meci au demonstrat că nu pot să joace. După rezultatul și evoluția echipei, se pare că a contat absența celor patru", a spus Pană. La Mangalia, "marinarii" au fost efectiv spulberați de adversarii lor, care s-au impus cu un incredibil 4-0!

Comentează știrea

farist
21 noiembrie 2011
siiiiiiii

acum , prosti or fi sa mai vina inapoi!!!!!oricum nici un jucator devaloare nu o sa mai vina la acest club,rusine faru ct

suporter care urmaresti fiecare declaratie,,,va contraziceti singuri
21 noiembrie 2011
ganditi va bine ce declarati

va contraziceti singuri ..cum vreti frate sa mai joace astia bine ,,cand la prima greseala sunt amenintati si da ti afara pe nedrept;;;;la meciu k buzau ati castigat cu 2-0 si au lipsit titularii,,si ca cei care au suplinit au jucat bine,il citez pe lica,acum k au luat bataie tot aia au lipsit offf ,,,nu mai stiti si voi ce sa declarati...la echipa cu mangalia au gresit cler si f clar buzea,sandu paraschivsi putin toma..uitati va pe neptun tv la stiri,,,cum treceau jucatori de la magalia ca pe camp pe langa cei care i am enumerat,,,pe astia de ce nu i da ti afara...bine k va luati de cei care mai faceau ceva pt faru..si inca 2 3 care inca mai vor sa faca da nu sunt lasati sa joace,,,risine pt conducerea farului

Prepeleac
21 noiembrie 2011
Ce mai astepti!!!

Ce mai astepti Pana sa luam 4 si de la Iasi,cheama-i inapoi!

unu din faleza Sud
21 noiembrie 2011
haha

Pana bagami-as ceva in gura ta , ieri la stadion ce ne-ai zis ca tu esti antrenor sub contract ce ti se cere de la patron asta executi , Pai daca esti asa prost , nu ai nici un cuvant de spus?? adica ti-au lipsit cei 3 ca cernea e cancan , insa daca giani iti zice sa-i sugi .... tu asta faci ? esti zero barat!

FARUL
22 noiembrie 2011
CIND PROMOVATI TINERII ?

pai cum sa cistigati cind nu vreti sa promovati tinerii. Ce interese obscure are domnul Pana de nu promoveaza juniorii? Nu mai poate sa faca blaturi?Are trupa lui de acoliti care ii fac smenurile si nu la sa sa joace jucatorii valorosi?

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Noiembrie 2011
Stire din Sport : Fotbal / Programul echipei FC Farul
Pagina a fost generata in 1.5713 secunde