Fotbal / FCSB 2-1 Al Gharafa. Man și Jakolis i-au adus prima victorie lui Dică

131
Fotbal / FCSB 2-1 Al Gharafa. Man și Jakolis i-au adus prima victorie lui Dică - fcsb21algharafa-1531536508.jpg

Articole recomandate

FCSB a câștigat primul meci din cantonamentul olandez, 2-1 cu Al Gharafa, după reușitele norocoase ale lui Man și Jakolis.


După aproape o lună de cantonamente, steliștii vin acasă și sunt gata să înceapă noul sezon. Vicecampioana e din nou favorita bookmakerilor, dar în realitate echipa e mult mai slabă decât sezonul trecut. Dică i-a pierdut pe Budescu și pe Alibec, Gnohere e și el pe picior de plecare, iar în loc i-a adus pe Moruțan și Qaka. Alte mutări spectaculoase nu prea se anunță.


În stagiul batav, roș-albaștrii au avut patru meciuri de verificare, și l-au câștigat doar pe cel de azi cu mult noroc! Chiar dacă a remizat cu Bruges și Ajax, Dică nu poate să fie liniștit.


Cu Bruges, Dică a făcut improvizații, l-a trimis pe Jokolis fundaș dreapta, pe Filip stoper, iar Florin Tănase ca atacant n-a mișcat! Antrenorul a văzut că echipa are probleme la fazele fixe, iar fără Pintilii mijlocul ar putea avea probleme serioase. În duelul cu Ajax, steliștii n-au putut să paseze, mai mult au alergat după adversari ca să reziste tot meciul și au tras cu dinții pentru remiză.


Același lucru s-a întâmplat și azi, cu Al Gharafa. Steliștii au marcat un gol norocos, după ce apărarea qatarienilor dormea, iar Dennis Man a punctat cu un șut cu stângul, din careu, la colțul scurt. Ocaziile adversarilor au curs, steliștii au fost depășiți lejer, iar egalarea a venit de la Wesley Sneijder: șut superb, direct din lovitură liberă, de la 20 de metri.


Vicecampioana a alergat, dar degeaba! Au lipsit ocaziile mari și fazele periculoase, iar golul victoriei a picat în ultima secundă. Jakolis a marcat din interiorul careului. Chiar și așa, Dică vine acasă gândindu-se dacă-l prinde paltonul la Steaua. 


FCSB - Al Gharafa (Qatar, I) 2-1
Au marcat pentru FCSB: Man (17), Jakolis (90+1)
FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa (72 Nedelcu), Morais - Qaka (63 Pintilii), Ov. Popescu, Teixeira - Man, Fl. Tănase (72 Gnohere), Fl. Coman (60 Moruțan / 84 Jakolis). Antrenor: Nicolae Dică.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8094 secunde