Fotbal feminin / Partida Croația - România, reprogramată pe 22 februarie 2021

165
Fotbal feminin / Partida Croația - România, reprogramată pe 22 februarie 2021 - fotbalfeminin1512-1608045145.jpg


Naţionala feminină de fotbal a României trebuia să dispute ultimul joc din campania de calificare la WEURO 2022 pe 1 decembrie, însă, în urma depistării a două cazuri de Covid-19 în cadrul delegației care urma să facă deplasarea în Croația, naționala nu a primit acordul de a părăsi țara. Întreg lotul și staff-ul tehnic au intrat în carantină, cu posibilitate de retestare după şapte zile, fiind considerați contacți direcți ai celor doi infectați. În urma prezentării acestor argumente la UEFA, s-a decis reprogramarea partidei. 


Astfel, tricolorele vor avea ocazia să încheie pe teren această campanie de calificare. Partida cu naționala Croației se va juca pe 22 februarie 2021, de la ora 17:00, pe stadionul Aldo Drosina din Pula. 


„Este o veste foarte bună, ne bucurăm să putem încheia această campanie de calificare pe teren. Cu siguranță nu a avut desfășurarea la care ne-am fi așteptat, însă sperăm ca la ora meciului cu naționala Croației să avem la dispoziție cele mai bune jucătoare pentru a putea încheia cu o victorie aceste preliminarii. 
Avem un obiectiv de atins: să încheiem grupa pe locul trei, pentru a fi în urna a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile la Mondial”, a declarat selecționerul Mirel Albon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4915 secunde