Fotbal / Gazdele barajelor de promovare în Liga a II-a, stabilite prin tragere la sorți

196
Fotbal / Gazdele barajelor de promovare în Liga a II-a, stabilite prin tragere la sorți - fotbalbaraj-1619082633.jpg

Articole de la același autor



Prin decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, a fost aprobat noul format al Ligii a III-a pentru sezonul 2020-2021, alcătuit din două faze: sezon regulat şi un baraj de promovare cu două etape, una preliminară şi una finală. 
În prima etapă a barajului vor participa primele două clasate din fiecare serie a sezonului regulat al Ligii a III-a, adică un total de 20 echipe. Acestea vor fi împerecheate în 10 meciuri în dublă manşă. 
În etapa a doua, învingătoarele acestor jocuri se vor duela între ele, tur-retur. Cele cinci câștigătoare al acestei etape vor obține dreptul de a evolua în sezonul 2021-2022 din Liga a II-a. 


În urma tragerii la sorți programată joi, 22 aprilie, de la ora 14.00, la sediul FRF, eveniment transmis în direct pe YouTube FRF TV și Facebook FRF, va fi stabilită ordinea disputării celor două manșe ale fiecărei etape de baraj. 
Prima rundă de meciuri se va disputa pe 8 şi 15 mai 2021, iar a doua pe 22 şi 29 mai.


XXX 


Etapa cu numărul 16 a mai lămurit câteva necunoscute în ceea ce priveşte numele echipelor care şi-au obţinut matematic dreptul de a participa la baraj, în câteva serii ştiindu-se deja şi ordinea finală a primelor două clasate. 
Ultima echipă calificată la primul baraj este Minaur Baia Mare, care nu mai poate termina sezonul mai jos de locul 2 după ce a fost ajutată de eşecurile suferite de CAO şi SCM Zalău. Chiar dacă băimărenii ar pierde ambele meciuri pe care le mai au de disputat, iar CAO ar câştiga tot, Minaur are avantajul meciurilor directe, informează Federaţia Română de Fotbal. 
Lista celor 12 calificate le cuprinde pe CS Afumaţi şi Mostiştea Ulmu (ambele seria 3), CSA Steaua şi FCSB 2 (ambele seria 4), CSM Corona Braşov (seria 5), Viitorul Şelimbăr şi Măgura Cisnădie (ambele seria 7), Crişul Chişineu Criş şi Şoimii Lipova (ambele seria 8), Unirea Dej şi CSO Cugir (ambele seria 9) şi Minaur (seria 10). 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5971 secunde