Fotbal / Gică Popescu se întoarce pe teren

224
1
Fotbal / Gică Popescu se întoarce pe teren - gicpopescu-1453635303.jpg

Articole recomandate

Un alt condamnat din Dosarul transferurilor se bucură de libertate. După trei luni de la eliberarea condiționată, Gică Popescu se întoarce pe terenul de joc, transmite B1.ro.

Fostul căpitan al Naționalei va fi consultantul cumnatului său Gică Hagi la echipa de fotbal Viitorul Constanța. Ba mai mult, Baciul va merge în primul cantonament al echipei în Turcia, chiar săptămâna viitoare. 



Și chiar dacă a fost eliberat condiționat de aproape trei luni, fostul internațional n-a călcat încă la niciun meci. Dar Gică Popescu nu a renunțat la sportul care l-a consacrat. Fostul căpitan al echipei naționale se întoarce oricum pe teren. 

Popescu ar urma să fie consultantul Regelui și va face deplasarea saptămâna viitoare în cantonamentul din Turcia, scriu jurnaliștii de la Fanatik.



Comentează știrea

Cosmin
24 ianuarie 2016
Castiguri rapide la domiciliu!

Castiguri rapide la domiciliu! Numai pentru cei care au nevoie urgent de bani, acum: castigati simplu, printr-un program deja verificat si care functioneaza excelent! Trebuie doar sa aveti calculator si conexiune la internet. Nu e necesara niciun fel de experienta! Va asiguram noi toata instruirea de specialitate, gratuit! Cereti acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3648 secunde