Fotbal / Jumătate din jucătorii FC Farul rămân fără contract săptămâna aceasta

385
1
Fotbal / Jumătate din jucătorii FC Farul rămân fără contract săptămâna aceasta - reunirefcfarul201359-1370863047.jpg

Articole de la același autor

Contractele a 11 jucători din lotul FC Farul vor expira, săptămâna aceasta, potrivit antrenorului grupării de pe litoral, Ion Răuță, căruia îi va expira, de asemenea, contractul, luna aceasta, pe 30 (tehnicianul a rectificat data, după ce, la sfârșitul campionatului spusese că îi va expira contractul în câteva zile).

"Din 20 de jucători, la 11 le expiră contractul pe 15 luna aceasta. Mai rămân 8 sau 9 care au contract", ne-a spus Răuță.

Printre cei care rămân fără contract sunt Săceanu, Stoianof, Chițu, Nițescu, sau Sergiu Popescu, iar printre cei care încă au o înțelegere prelungită cu clubul se numără Neagu, Ivanovici, Buzea.

Conducerea FC Farul se va reuni săptămâna aceasta, urmând a fi discutate problemele legate de contracte și obiectivul pentru noul sezon. Mai multe detalii vor fi făcute publice la sfârșitul acestei săptămâni.

Comentează știrea

Debus
10 iunie 2013
Urat

Nedelcule, da-le banii la baietii astia, ti-au salvat curul, au jucat fotbal fara utilitati, au jucat si cu salariile neluate. Ce vrei tu sa faci ? Vrei sa ne omori in datorii ? Da-le salariile la baieti si la angajati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde