Fotbal: Meciul CSM Poli Iași - Astra Giurgiu a fost amânat pentru 2 martie

94
Fotbal: Meciul CSM Poli Iași - Astra Giurgiu a fost amânat pentru 2 martie - minge-1486658311.jpg

Articole recomandate

Meciul CSM Poli Iași - Astra Giurgiu, din etapa a 23-a a Ligii I la fotbal, programat inițial pentru data de vineri, 10 februarie, ora 20,00, a fost amânat pentru 2 martie, ora disputării urmând a fi "stabilită și comunicată ulterior", informează Agerpres.ro.


Într-un comunicat dat de LPF, se precizează că această decizie este motivată de mai mulți factori: estimarea valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 6-19 februarie 2017, în zona Moldovei, imaginile foto-video din care rezultă că terenul de joc este acoperit la acest moment cu un strat consistent de zăpadă, temperaturile minime de minus 12 — minus 16 grade Celsius, care creează condiții favorabile pentru îngheț, dar și existența riscului accidentărilor din cauza înghețului.

LPF precizează că joi a avut loc o teleconferință cu reprezentanții LPF, ISB (deținătorul drepturilor TV pentru Liga I), RCS&RDS, Telekom și Look, televiziunile care transmit meciurile din Liga I, privind amânarea meciului CSM Poli Iași — Astra Giurgiu.

''Pentru motive ce țin de forță majoră, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile practicării jocului de fotbal în condiții de siguranță pentru jucătorii celor două echipe, jocul dintre CSM Poli Iași și Astra Giurgiu se va reprograma pentru data de 2 martie 2017, ora disputării urmând a fi stabilită și comunicată ulterior'', se arată în comunicatul LPF.

Totodată, la solicitarea partenerului media al LPF, jocul dintre ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara, programat vineri 10 februarie, la ora 17,30, se va disputa la data stabilită, cu începere de la ora 20,00.

Comunicatul este semnat de Justin Ștefan, secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Astra Giurgiu va întâlni pe 16 februarie echipa belgiană Racing Genk, pe teren propriu, în manșa întâi a șaisprezecimilor de finală ale Europa League. Returul va avea loc pe 23 februarie, la Genk.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2138 secunde