Fotbal / Mihai Oancea, noul antrenor secund al echipei Petrolul Ploiești

204
Fotbal / Mihai Oancea, noul antrenor secund al echipei Petrolul Ploiești - petrolul-1438176096.jpg

Articole recomandate

Mihai Oancea este, începând de miercuri, noul antrenor secund al echipei Petrolul Ploiești, informează Agerpres.ro.



În vârstă de 37 de ani, Mihai Oancea revine, astfel, în cadrul clubului la care și-a început cariera fotbalistică, debutând în prima ligă, la vârsta de 17 ani, într-un meci Dinamo — Petrolul.

În continuare, el a jucat în calitate de senior opt sezoane la gruparea ''galben-albastră'', dintre care șapte în prima divizie, continuându-și, mai apoi, cariera de jucător la grupările FC Vaslui și Poiana Câmpina.

Activitatea de antrenor a lui Mihai Oancea este strâns legată de FC Petrolul Ploiești, el fiind, de-a lungul anilor, antrenor și conducător al Centrului de Copii și Juniori, dar și ''secund'' sau, pentru o scurtă perioadă de timp, antrenor principal interimar al primei echipe din Ploiești.

Din anul 2013, Mihai Oancea a activat în cadrul clubului saudit Al Ettifaq Dammam, atât ca antrenor secund al echipei de seniori, cât și ca responsabil al formației ''Under 19''. Oancea completează staff-ul tehnic alcătuit din principalul Tibor Selymes, secundul Valentin Sinescu și antrenorul cu portarii Cătălin Grigore.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3994 secunde