Fotbal / Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în vizită la Federația Moldovenească de Fotbal

265
Fotbal / Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în vizită la Federația Moldovenească de Fotbal - fotbalburleanu-1621404653.jpg

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a condus o delegație în Republica Moldova, unde a avut întrevederi cu președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco. 


În cadrul întâlnirilor, reprezentanții celor două federații au consolidat parteneriatul dintre forul de la București și cel de la Chișinău. Au stabilit și noi proiecte de colaborare la nivel de asociații regionale, printre care și posibilitatea ca, din toamnă, să se poată derula competiții comune pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, informează Federaţia Română de Fotbal. 


Delegația FRF, formată din președintele Răzvan Burleanu, secretarul general adjunct Gabriel Bodescu și directorul tehnic Mihai Stoichiță, alături de reprezentanții FMF, a avut și câteva vizite de lucru, pe durata a două zile, cu membrii Asociațiilor Raionale de Fotbal din diferite localități. La Căușeni, oficialii au vizitat și un teren cu suprafață sintetică, unde au asistat și la un antrenament de copii din cadrul școlii de fotbal din localitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.728 secunde