Fotbal / România debutează în preliminariile EURO 2024 cu Andorra și Belarus. Biletele, disponibile în aplicația Fan Arena by FRF

177
Fotbal / România debutează în preliminariile EURO 2024 cu Andorra și Belarus. Biletele, disponibile în aplicația Fan Arena by FRF - 1-1677054626.jpg

Articole de la același autor

Naționala de fotbal a României începe parcursul în preliminariile EURO 2024 în deplasare, cu Andorra. Partida este programată sâmbătă, 25 martie, de la ora 21.45, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella.

Biletele pentru fanii români în sectorul rezervat acestora sunt disponibile exclusiv în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, la prețul stabilit de gazde - 100 lei. Perioada de vânzare a biletelor la meciul Andorra - România se încheie sâmbătă, 11 martie. Ulterior, cumpărătorii vor fi anunțați de modalitatea în care vor putea intra în posesia biletelor. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil și a actului de identitate.

România revine apoi pe Arena Națională pentru meciul cu Belarus, care va avea loc marți, 28 martie, de la ora 21.45.

Biletele pentru acest meci au prețul de 40 lei la peluze și 60 de lei la tribune. Biletele sunt disponibile în aplicația Fan Arena by FRF. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Pentru preliminariile EURO 2024, România face parte din Grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Meciurile se vor disputa în perioada martie - noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate, primele două clasate din fiecare grupă. Alte trei reprezentative își vor câștiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4814 secunde