Fotbal / România U16 a pierdut cu 1-10 în fața Germaniei. Șase jucători de la Academia Hagi au fost titulari

238
1
Fotbal / România U16 a pierdut cu 1-10 în fața Germaniei. Șase jucători de la Academia Hagi au fost titulari - fotbalromaniau16-1368694898.jpg
Cu șase jucători ai Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", România U16 a pierdut confruntarea cu echipa similară a Germaniei, scor 1-10 (0-5), contând pentru Turneului Internațional UEFA de Dezvoltare pentru echipe naționale de juniori de la Dublin (Irlanda). Pentru România a înscris Virgil Ivan (min. 43).




Antrenorul principal Adrian Bumbescu și antrenorul coordonator Ștefan Iovan au folosit următorii jucători: Arpad Tordai - Victor Rogoza, Cristian Manea, Andrei Trașcu, Rareș Andrei Pădurariu (Mircea Moraru, 76') -  Dragoș Nedelcu, Andrei Costin Târcoveanu, Robert Vâlceanu - Mihai Oarnă (Alin Manea, 41'), Alexandru Stoica, Virgil Ivan. Dintre aceștia, Arpad Tordai, Cristian Manea, Dragoș Nedelcu, Victor Rogoza, Alexandru Stoica și Mihai Oarnă au fost convocați de la Academia Hagi. România a terminat turneul de la Dublin cu o victorie, scor 1-0, contra Irlandei, și două înfrângeri, 0-5 cu Belgia și 1-10 cu Germania.




Comentează știrea

spaga
16 mai 2013
bravo

tineti-o tot asa, cat se mai cere spaga ca sa iti joace copilul la lotul national?? sau trebuie promovati doar jucatorii de la hagi sau care au semnat cu agentii agreati de federatie??

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4304 secunde