Fotbal / Săgeata Năvodari - Oțelul 2-1. Ionuț Badea, demis în urma rezultatului

380
1
Fotbal / Săgeata Năvodari - Oțelul 2-1. Ionuț Badea, demis în urma rezultatului - fotbal5-1383006407.jpg

Articole recomandate

Săgeata Năvodari a învins, seara trecută, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), pe Oțelul Galați, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I.


Golurile învingătorilor au fost marcate de Roman '8 și V. Dinu '42, în timp ce pentru oaspeți a înscris Henrique, în minutul 52.

Săgeata Năvodari: Panagopoulos - Peteleu, Mera, Cr. Munteanu, Ionuț Filip - N'Doye, Vezan - Florean (I. Iordache '46), V. Dinu (Chițu '72), Achim (Fl. Popa '60) - Roman. Antrenor: Tibor Selymes.


Oțelul Galați: Simaitis - Antunes, Sîrghi, Sg. Costin (Mișelăricu '46), Popescu - Cooper, Giurgiu (Ioan Filip '46) - Astafei, Băjenaru (Sevillano '74), Iorga - Henrique. Antrenor: Ionuț Badea.


Cartonașe galbene: Ionuț Filip '53, Mera '59, I. Iordache '76, Roman '84 / Băjenaru '40, Cooper '45+2, Iorga '75, Sevillano '90+2.

Arbitri: Marius Avram (central) - Bogdan Gheorghe, Florin Neacșu (asistenți) - Cristina Babadac (rezervă).


Observatori: Bratu Cațaroș, Cătălin Ciubotă.

La partida au asitat aproximativ 300 de spectatori, dintre care zece fani gălățeni.

În minutul 87, antrenorul echipei Săgeata Năvodari, Tibor Selymes, a fost trimis în tribună pentru proteste.


Comentează știrea

targusor
29 octombrie 2013
Toader Catalin "OMUL PENALTY"

Nu se poate atribui apelativul"DOMN"acestui personaj Toader Catalin.La Ciobanu a demonstrat inca o data caracterul josnic si murdar.Salariul de politist nu ii este suficient si din aceasta cauza se preteaza la aceste "gainarii" de a tranti meciuri.Locul lui nu mai trebuie sa fie pe teren sa arbitreze ci sa-si practice meseria pentru care a absolvit ceva(nu sunt convins ca a absolvit o scoala militara).Acest individ duce lipsa acuta de bun-simt,de omenie.Daca 2 echipe au patit acelasi lucru in acelasi loc cu acelasi individ ar trebui ca cineva sa se intrebe"OARE CE SE INTAMPLA?".RUSINE sa-ti fie individule cu numele Toader Catalin.Daca tu crezi ca pe spatele unor tineri te poti imbogati RUSINE sa-ti fie.Sunt convins ca aceste randuri nu te ating dar sper ca vor fi citite si de alte persoane care te vor ignora,care te vor injura.Meriti.SPAGARULE nu faci cinste tagmei politistilor.RUSINE SPAGARULE,RUSINE (

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Sport : FC Viitorul, meci de Cupă sub Tâmpa
Pagina a fost generata in 1.3733 secunde