Fotbal / Tragerea la sorți a „sferturilor” Cupei României, luni, la Casa Fotbalului

219
Fotbal / Tragerea la sorți a „sferturilor” Cupei României, luni, la Casa Fotbalului - fotbaltragere1402-1613372087.jpg

Articole de la același autor

Casa Fotbalului găzduiește, luni, 15 februarie, începând cu ora 10.30, tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală ale Cupei României, ediția 2020-2021. Tragerea la sorți va fi transmisă în direct pe Facebook Cupa României și YouTube FRF TV. 


La faza sferturilor de finală participă toate echipele calificate din faza optimilor. Jocurile din cadrul sferturilor de finală se stabilesc prin tragere la sorți, echipele participante fiind introduse într-o singură urnă: 


1. UNIVERSITATEA CRAIOVA
2. AFC ASTRA
3. CHINDIA TÂRGOVIȘTE
4. DUNĂREA CĂLĂRAŞI
5. VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU
6. DINAMO BUCUREŞTI 
7. FC PETROLUL PLOIEȘTI
8. UNIVERSITATEA CLUJ


Se grupează echipele între ele urmând a rezulta patru meciuri.


Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.


Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 3 martie cu începere de la ora 14:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6974 secunde