Fotbal / UNIFORIA, mingea cu care se va juca la Campionatul European Under 21

195
Fotbal / UNIFORIA, mingea cu care se va juca la Campionatul European Under 21 - fotbalminge-1616066081.jpg

Articole de la același autor



Campionatul European Under 21 din Ungaria și Slovenia se va disputa cu aceeași minge, UNIFORIA, care va fi folosită și pentru EURO 2020. Designul său prezintă linii îndrăznețe, negre, simbolizând estomparea limitelor și trecerea frontierelor, reflectând noul format transcontinental al competiției, informează Federaţia Română de Fotbal. 


Tricolorii U21 se pregătesc deja în cantonamentul de la Buftea cu mingea turneului final, încercând să îi descopere secretele astfel încât să găsească mai ușor drumul spre poarta adversă. 
Selecționerul Adrian Mutu a condus, miercuri seară, o nouă ședință de pregătire din cantonamentul premergător turneului final. Față de ziua precedentă, când au participat Dulca și Mățan, miercuri, s-a alăturat celor doi și Radu Boboc. 
Antrenamentul a constat în două părți, una la interior, unde jucătorii au efectuat exerciții de mobilitate, și una pe gazon, unde selecționerul i-a urmărit lucrând cu mingea, executând mai multe exerciții de pasare.
La finalul ședinței de pregătire, au ajuns în cantonament și craiovenii Alex Cîmpanu și Ștefan Vlădoiu, iar câteva ore mai târziu, Marian Aioani, Andrei Ciobanu și George Ganea, care au evoluat în partida FC Viitorul - Chindia Târgoviște. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0299 secunde