Fotbal: Universitatea Craiova s-a calificat fără emoții în sferturile Cupei României

167
Fotbal: Universitatea Craiova s-a calificat fără emoții în sferturile Cupei României - craiova-1635356451.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Craiova s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins formaţia de liga a treia Minaur Baia Mare cu scorul de 4-0 (2-0), miercuri seara, în deplasare.

Universitatea, deţinătoarea trofeului, s-a impus prin golurile marcate de Gustavo Di Mauro Vagenin (9), Marius Constantin (15 - penalty), Mihai Bălaşa (54) şi Elvir Koljic (56), primele trei fiind din faze fixe.

Potrivit Agerpres, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a deschis scorul prin brazilianul Gustavo (9), dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, după un fault comis de Adrian Neacşu asupra lui Elvir Koljic.

După ce portarul Alexandru Gudea a respins şutul din unghi al lui Alexandru Creţu (12), Koljic a fost faultat din nou de Adrian Neacşu, de data aceasta în careu, iar Marius Constantin a transformat penalty-ul acordat (15).

Universitatea a înscris al treilea gol după pauză, prin Mihai Bălaşa (54), cu o lovitură de cap la centrarea lui Ionuţ Vînă, din lovitură liberă. Koljic, care a avut o ocazie notabilă în min. 41, dar portarul a respins, şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor (56), înscriind superb cu capul din centrarea lui Jovan Markovic.

Un moment important s-a produs în min. 58, când Mihai Roman II a fost introdus pe teren, el revenind după o pauză de doi ani, din cauza unor probleme cardiace. Roman putea obţine un penalty în finalul partidei (90+1), când a fost placat de portarul Gudea în careu, însă arbitrul nu a acordat lovitura de pedeapsă cuvenită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5044 secunde