Fotbal / Vezi care sunt principalele favorite la promovarea în Liga I, în opinia lui Viorel Tănase

227
1
Fotbal / Vezi care sunt principalele favorite la promovarea în Liga I, în opinia lui Viorel Tănase - vioreltanase4-1334059543.jpg
În cadrul interviului acordat astăzi pentru fcfarul.ro, Viorel Tănase a explicat și care sunt principalele favorite la promovarea în Liga I și ce trebuie să facă Curcă și compania pentru a continua să spere la promovare.

"După o analiză pertinentă, făcută și cu conducerea și cu jucătorii, ne-am propus 9 puncte în primele 3 etape, cu Săgeata, Dunărea și CF Brăila și totul este posibil. Pentru a mai spera la promovare trebuie să nu mai pierdem nici un meci. Normal că și Botoșaniul a venit acolo, Iașiul care a câștigat la Mangalia. Brăila a pierdut și și-au diminuat și ei șansele. Când nu mai sunt șanse matematice, atunci trebuie să ne gândim la altceva, dar până atunci eu trebuie să motivez echipa să câștige fiecare joc. Le promit suporterilor că tot ceea ce fac, fac pentru binele grupului, ca să câștigăm și pentru Constanța în încercarea de a avea echipă în Liga I." a declarat Viorel Tănase pentru site-ul oficial al clubului constănțean, fc.farul.ro.

Comentează știrea

Fluierul Arbitrului
11 aprilie 2012
Ba, mai mult de nouă!

Doișpe puncte o să faceți în astea trei meciuri, băieți, nu doar nouă! Doișpe! Parol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Sport : "Delfinii", impresionanți în bazin
Pagina a fost generata in 2.4083 secunde