Fotbalistele de la SNC, invitate la turneul de la Albena

200
Echipa de fotbal feminin SN Constanța (Liga I) va susține, în perioada 10-13 iunie, un stagiu de pregătire în stațiunea Albena (Bulgaria). La turneul din țara vecină, antrenorul Ion Zlate va deplasa un lot alcătuit din jucătoare cu vârste între 14 și 18 ani, adversare urmând a fi formațiile Lokomotiv Plovdiv, Grand Hotel Varna, Academia de Fotbal Sofia și CS Burgas.
Și pentru cele mai mici fotbaliste constănțence a fost întocmit programul de vară. Astfel, junioarele vor participa la turneul de sală de la Varna, unde își vor măsura forțele cu echipele TSKA Sofia, Portul Varna, Grand Hotel Varna și CS Burgas.

x x x
Reprezentativa de fotbal feminin a României a învins, cu scorul de 3-1 (2-1), la Oradea, selecționata similară a Ungariei, obținând prima victorie în Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European, ediția 2007-2009. Ex-constănțeanca Florentina Spânu a marcat golul de 2-1, celelalte reușite ale formației antrenate de Maria Delicoiu purtând semnătura Rodicăi Amza și Ralucăi Sârghie.
În urma acestui rezultat, în clasamentul grupei, România ocupă locul patru, cu patru puncte din șapte jocuri. Clasament: 1. Suedia 15 p, 2. Italia 15 p, 3. Rep. Irlanda 12 p, 4. România 4 p, 5. Ungaria 1 p. Următorul meci al tricolorelor este planificat pentru data de 27 septembrie, cu Suedia, în deplasare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8947 secunde