Fotbaliștii Callatis-ului, cu gândul mai mult la plajă decât la meci

389
1
Callatis Mangalia a terminat campionatul pe poziția a 9-a în clasamentul Seriei I, cu un eșec pe teren propriu, în fața formației Dinamo II, scor 0-2 (0-0).

În prima repriză, gazdele au ratat un pe-nalty, prin Radu Doicaru (min. 6), iar după pauză, bucureștenii au marcat de două ori, prin Bălan (min. 70) și Scărlătescu (min. 89).

"Se putea face mai mult, am avut șansa de a marca în minutul 6, din penalty, dar din păcate, unii jucători și-au luat vacanță prea devreme. Cred că se gândeau mai mult la plajă decât la meci. În sezonul care va urma, cu siguranță vom face îmbunătățiri la echipă, dar până pe data de 10 iunie nu pot spune nimic concret. Deocamdată suntem în vacanță. Vreau să mă odihnesc și eu, pentru că am fost agitat din toate punctele de vedere în acest sezon. Cât despre antrenor, doresc să continuăm cu Mugurel Cornățeanu pe banca tehnică și în următorul campionat", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele executiv al FC Callatis Mangalia, Neculai Tănasă.

Callatis: L. Marin, Samson, Răvoiu (min. 60, Nazîru), Damian, Evdochim, Bardu, Cogali, Bolat, Cureteu (min. 30, Miron), Calagi (min. 46, Crăciun), Doicaru.

Comentează știrea

normal
12 iunie 2012
panarame

Ce jucatori buni ati avut pe la callatis ia ti trimis la plimbare si ati adus vedete de 100 de ani gen doicaru si alte natii. Ma mir ca ati prins un loc asa de sus dar dupa ce lumea isi va retrage jucatorii pe care ii aveti pe aici o s o cam luati la cioc.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Iunie 2012
Stire din Sport : FC Viitorul a promovat în Liga I
Pagina a fost generata in 0.9152 secunde