Foto / Cupa Davis la Mamaia, ZIUA A DOUA. Surpriză mare în echipa de dublu a României!

1140

Articole de la același autor

Cupa Davis la Mamaia, ziua a doua. În câteva momente începe meciul 3 dintre România și Taiwan din Grupa I din cadrul Cupei Davis. 


Surpriza mare în echipa de dublu a României. Perechea este formata din Victor Cornea și Marius Copil. Inițial a fost anunțat Marius Copil ca fiind coechipier al lui Cezar Crețu, însă iată că ni s-a pregătit o surpriză. Revenim cu amănunte!



Update. După primul set, echipa Taiwanului conduce cu 1-0, câștigând parțiale cu un incredibil 6-1

Update. Partida dintre România și Taiwan s-a încheiat. Setul al doilea a fost câștigat tot de echipa oaspeților cu scorul de 6-4. 


Astfel, după 2 zile de concurs, Taiwan a învins România cu scorul de 3-0 la general și s-a calificat la barajul pentru Grupa Mondială Principală.

Gabriel Trifu, antrenor echipa României: (...) Nu a fost așa cum ne-am dorit, trebuie să fim realiști, Cezar nu a avut o evoluție nici pe departe cum mă așteptam să joace, e primul lui meci de Cupa Davis...Aș fi dorit să joace un pic mai bine, să dăm o șansă pentru următoarele meciuri de simplu, nu a fost pe placul nostru, mergem înainte, sperăm să învățăm din meciurile astea, si data viitoare să fim mai pregătiți și să câștigăm meciurile care urmează.




Victor Hănescu, fost mare jucător al echipei României:


"A fost un moment greu pentru România...Totuși nu mă așteptam să pierdem 3-0 după primele două zile sau o zi jumătate, nici la simplu lucrurile nu au mers grozav, nici astăzi echipa de dublu nu pot să zic că a excelat, poate au avut emoții, sunt tineri, sunt la început, dar cumva pare că tenisul masculin românesc nu este într-o direcție prea bună..."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5403 secunde