Cupa României la oină

Frontiera Tomis, calificare la pas în semifinale

657
Frontiera Tomis, calificare la pas în semifinale - oina3-1311364101.jpg
Vineri, pe stadionul Constructorul-Cleopatra din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", au avut loc ultimele meciuri din grupele Cupei României la oină.
În Grupa A, Frontiera Tomis a trecut, cu scorul de 15-10, de formația sibiană CS Pamira, care, în următorul meci, s-a impus în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat, scor 27-5. În ultimul meci al grupei, Frontiera Tomis a mai contabilizat o victorie categorică în fața echipei gorjene CS Crasna, cu scorul de 21-3. Astfel, echipa constănțeană s-a calificat în semifinale de pe prima poziție a clasamentului Grupei A.
"Am avut un parcurs perfect până acum, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm în continuare. Cele două competitoare din Grupa B sunt de valori egale, astfel că, indiferent pe cine vom întâlni în semifinale, vom avea un meci foarte dificil. Obiectivul este câștigarea Cupei României", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele echipei Frontiera Tomis, Cornel Roșu.
În Grupa B, echipa Energia Râmnicelu (Buzău) a produs o surpriză de proporții, învingând cu 22-8 pe Biruința Gherăiești, deținătoarea trofeului. Alte rezultate din Grupa B: Straja București - CS Izvorul Chiuiești 22-4, Energia Râmnicelu - Straja București 17-13.
Tot vineri, la ora 16.00, la sediul FRO de la Constanța, a avut loc un curs special pentru antrenori.
Sâmbătă, începând cu ora 9.00, sunt programate semifinalele, iar la ora 19.00, respectiv 21.30, se dispută cele două finale, la stadionul "Farul", pe terenul sintetic.
Mircea GHIȚĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Decembrie 2010
Stire din Sport : Nimeni nu trece de Frontieră!
Pagina a fost generata in 0.4044 secunde