Campionatul de fotbal al Poliției de Frontieră, ediția a VI-a

Frontiera Tomis Constanța, cap de serie la tragerea la sorți

456
În perioada 8-13 iunie, pe litoral, va avea loc turneul final al Campionatului de fotbal al Poliției de Frontieră Române, competiție aflată la ediția a VI-a, la care vor participa echipele Frontiera Tomis Constanța, Jijia Botoșani, Prutul Iași, Frontiera Timișoara, Știința Iași și Aegyssus Tulcea.
Conform informațiilor furnizate de Marius Nicu-lescu, purtător de cuvânt al ACS Frontiera Tomis Con-stanța, organizatorii au decis ca echipele să fie împărțite în două grupe, fiecare cu câte trei formații, din care primele două clasate să se califice în semifinale.
Tragerea la sorți a partidelor va avea loc luni, 8 iunie, la Mamaia, capi de serie urmând a fi Frontiera Tomis Constanța și Jijia Botoșani, campioana, respectiv vicecampioana ultimei ediții. Toate meciurile se vor desfășura pe stadionul din Techirghiol, finala mare fiind programată pe 13 iunie, de la ora 11.00. Meciurile vor fi arbitrate de reprezentanți ai AJF Constanța.
Echipa Frontiera Tomis Constanța are în palmares două titluri de campioană (2006 și 2008), unul de vicecampioană (2004) și un loc trei (2005).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3724 secunde