Frontiera Tomis Constanţa, pe primul loc la Cupa Federaţiei la oină

150
Frontiera Tomis Constanţa, pe primul loc la Cupa Federaţiei la oină - 24063995249273876872783626719104-1630398505.jpg

Articole de la același autor

Echipa ACS Frontiera Tomis Constanţa a ocupat primul loc în clasamentul Cupei Federaţiei la oină, competiţie rezervată seniorilor, desfăşurată pe stadionul „1 Mai” din oraşul Frasin (judeţul Suceava).

Formaţia de la malul mării a contabilizat patru victorii din patru posibile şi şi-a luat revanşa în faţa Biruinţei Gherăeşti. Nemţenii se impuseseră în primul turneu play-off, cel de la Buşteni, dar, de data aceasta, victoria a revenit campioanei din Constanţa, scor 13-10, în chiar ultimul meci al turneului.

Iată şi configuraţia finală a clasamentului Cupei Federaţiei de la Frasin: 1. Frontiera Tomis Constanţa (12 puncte), 2. Biruinţa Gherăeşti (10 p), 3. Stejarul Pârcovaci (8 p), 4. Avântul Frasin (6 p), 5. CSM Râmnicu Sărat (0 p).

Turneul a fost organizat de Federaţia Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Primăria şi Consiliul Local Frasin şi Consiliul Judeţean Suceava.

„Felicitări echipei Frontiera Tomis pentru această performanţă, felicitări tuturor echipelor participante, mulţumim gazdelor pentru implicarea în organizarea competiţiei. Mult succes jucătorilor în turneele care urmează”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

Campioana Frontiera Tomis şi celelalte echipe de oină din România nu vor avea prea mult timp de odihnă. Ele se vor reîntâlni, în data de 11 septembrie, tot în Moldova, dar la Târgu Neamţ, gazda celui de-al doilea turneu de play-off.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde