GALERIE FOTO / Bob: Iată cine sunt câștigătorii primei ediții a Campionatului de împins bobul pe rotile – Cupa Brick

178
2

Articole de la același autor

Astăzi, la Constanța s-a desfășurat pentru prima dată o competiție de bob - Campionatul de împins bobul pe rotile- Cupa Brick. Competiția s-a desfășurat în parcarea magazinului și a adunat la start 16 echipaje formate atât din sportivi, cât și din amatori.

Fiecare echipă a concurat în două manșe. Primul loc la fete a fost ocupat de Andreea Grecu și Georgiana Lupu, fiind urmate de Maria Constantin și Erika Halai și de Andreea Mităchescu și Alina Diniță .

La băieti, pe primul loc s-au clasat Ionuț Grecu și Cristi Boboc, pe doi Valeriu Iubu și Adrian Radu, iar pe locul trei s-au regăsit Cosmin Văru și Daniel Popa.

Mai multe detalii în ediția de mâine.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Marcello
17 august 2015
Proiect pe piata globala!!!

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0515 secunde