Galerie foto. Sportivii din Cumpăna au obtinut 6 medalii la Memorialului "Ioan Bărbătei"

147
Astăzi, 31 martie, începând cu ora 10, in sala Complexului "Tomis" din strada Flămânda, a avut loc cea de-a șaptea ediție a Memorialului "Ioan Bărbătei" la lupte libere.

Anul acesta, Memorialul a căpătat valență internațională. Printre cei 130 de sportivi înscriși, se numără și două echipe venite din Italia și Grecia, formate din sportivi de lot național

Clubul Sportiv "Victoria Cumpăna" a participat la aceasta competiție cu șase sportivi, pregătiți de antrenorul George Papazu.

La finalul competiției sportivii noștri au adjudecat 2 medalii de aur, 3 de argint si 1 de bronz.

Adam Andrei – medalie de bronz

Tabert Alina – medalie de argint

Regep Bitu – medalie de argint

Prodan Marian – medalie de aur

Marin Isabela – medalie de argint

Somandru Cristian – medalie de aur

"Niciodată nu este prea mult când investim in copiii comunei Cumpăna si in sport. Cei peste 300 de sportivi ai Clubului Sportiv "Victoria Cumpăna" sunt adevărați ambasadori ai comunei Cumpăna.

Felicitări sportivilor, părinților si domnului antrenor pentru că ne-au reprezenta cu talent, profesionalism și demnitate.

Le urez să obțină rezultate care să confirme munca depusă până acum, în timpul antrenamentelor și al altor competiții, continuând drumul lor către succes și performanță sportivă.O viață dedicată sportului înseamnă, cred eu, un pas sigur către podiumul câștigătorilor", a transmis primarul comunei Cumpăna Mariana Gâju.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3536 secunde