GALERIE FOTO/ Steaua a învins-o pe campioana Europei, Chelsea, cu 1-0

621
1
Steaua a obținut o victorie istorică seara trecută, pe Arena Națională, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Roș-albaștrii au câștigat la limită, scor 1-0, în fața deținătoarei Ligii Campionilor, Chelsea Londra. Unicul gol a fost marcat de Raul Rusescu, din penalty, în minutul 34.




Trupa lui Reghecampf a început foarte curajos și a atacat poarta lui Petr Cech din primele minute, astfel că după un sfert de oră steliștii aveau deja trei cornere. În minutul 34, curajul Stelei a dat roade. Latovlevici a centrat de pe stânga, Rusescu a încercat să ajungă la minge, dar a fost împiedicat de Bertrand, iar arbitrul a acordat penalty pentru Steaua. Tot Rusescu și-a asumat răspunderea execuției și chiar dacă Petr Cech a ghicit colțul, atacantul nostru a trimis perfect și a marcat golul care aprinde speranțele Stelei la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Europa. 


Calificarea se va juca pe data de 14 martie, de la ora 22.00, pe stadionul Stamford Bridge, din Londra.


Comentează știrea

FONDURI UE
8 martie 2013
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2788 secunde