GALERIE FOTO / VICTORIE IMPRESIONANTA PENTRU FC VIITORUL CONSTANTA în fata APOEL Nicosia. Scor final 1-0

394
1

Articole de la același autor

UPDATE: FC Viitorul Constanța a câștigat cu scorul de 1-0 duelul cu APOEL Nicosia, în prima manșă din turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, la Ovidiu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristi Ganea, din lovitură liberă. 




UPDATE:  Cristi Ganea deschide scorul în minutul 75 cu un șut imparabil din lovitură liberă, de la aproximativ 30 de metri!


La această oră, pe stadionul "Central" din Ovidiu se dispută partida dintre FC Viitorul Constanța - Apoel Nicosia, meci din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. La pauză, scorul este egal, 0-0. Primul act a fost dominat de jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi, care și-au creat nenumărate ocazii, însă fără succes pe tabelă.


Viitorul: Râmniceanu - Boli, Țâru, Constantin, Ganea - Benzar, Nedelcu, Cicâldău - Chițu, Țucudean, Herea

Rezerve: Buzbuchi - Mladen, Fl. Coman, D. Lopez, Hodorogea, Pereira, Vână

Antrenor: Gheorghe Hagi

APOEL: Waterman - Milanov, Merkis, Rueda, Lago - Bertoglio, Vinicius, Nuno Morais, Ebecilio - Oar - De Camargo

Rezerve: Pardo - Artymatas, Alexandrou, Antoniou, Farias, Aloneftis, Vander

Antrenor: Mario Been

Comentează știrea

a dica
27 iulie 2017
viitorul si constantenii

Frumos spectacol! Daca se juca in oras, pe un stadion cu 20000 de spectatori in tribune, cum era? Rusine autoritatilor locale ca acest oras nu are sala si stadion. Rusine celor care cu ceva ani in urma au dat spre folosinta gratuita stadionul unui club care niciodata nu a urmarit realizarea inaltei performante, ci doar interesele unor grupuri de oameni ce au gravitat in jurul echipei. Ce se va intampla daca Viitorul se va califica in grupe? Toata Europa va afla ca echipa campioana, din orasul - port Constanta, de la malul marii, joaca la Ploiesti ca nu are stadion. Las ca se face la Tg. Jiu si la Alexandria. Anul viitor vor juca acolo, pentru diversitate. Stimati jurnalisti constanteni, puteti demara o campanie de presa pe acest subiect?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1317 secunde