Concurs Gârlă, Gugu și Racine, folosiți la Farul II

1161

Articole de la același autor

În amicalul Farului de ieri, cei trei jucători aflați în probe, Gârlă, Gugu și Diouf Racine, nu au fost folosiți, dar au jucat într-o altă partidă de verificare, Farul II - Oil Terminal 3-1 (Butoi 8,40, Nițescu 25 / Ciocănel 75), care a urmat după Farul - Unirea Slobozia și care a fost urmărită și de antrenorul Ștefan Stoica.
"Îi vom mai vedea pe cei trei la antrenamentul de mâine (n.n. - astăzi) și îi vom folosi și în amicalul de sâmbătă, cu CS Eforie. Nu avem dubluri pentru posturile de fundaș lateral, dar ne mai trebuie și un fundaș central", a declarat "Mourinho".
Gârlă, Gugu și Racine au jucat tot meciul ieri, antrenorul Farului II, Gică Butoiu, folosind jucătorii: Vl. Neagu - Gugu, Racine, Gospodin (46 Bubuleandră), L. Leu (55 Lăzărescu) - Nițescu (75 Ureche), Gârlă, Buzea (55 Pascale), A. Iovănescu (75 Sescioreanu) - Butoi (60 Calagi), D. Forminte (60 Almaghe).
Ștefan Stoica a anunțat că luni, 22 ianuarie, va anunța lotul pentru retur. În linii mari, antrenorul s-a hotărât asupra jucătorilor la care va renunța, dar așteaptă și jocul de sâmbătă, pentru a se edifica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8575 secunde