CS Tomis - HCM Baia Mare, în Liga Națională de handbal feminin

Gata cu înfrângerile, e vremea victoriei

785
După două înfrângeri consecutive, care le-au îndepărtat de podiumul Ligii Naționale, handbalistele de la CS Tomis își doresc mult o victorie în week-end.

Adversara de sâmbătă a Tomisului este HCM Baia Mare, o formație aparent accesibilă, care ocupă locul 10, cu 13 puncte, dar care poate încurca oricând multe socoteli.
Coborâte pe poziția a cincea, cu 17 p, în urma eșecurilor cu Oțelul Galați și HCM Roman, jucătoarele constănțence, pregătite de Dumitru Muși și Mircea Bucă, nu au decât varianta victoriei, orice alt rezultat însemnând o bătălie pierdută din războiul pentru cupele europene.
"În ultimele două etape, am cedat patru puncte prețioase pe mâna noastră. Cel puțin la Roman, echipa a evoluat fără vlagă și, colac peste pupăză, am ratat și o aruncare de la 7 metri, când mai erau doar câteva secunde până la fluierul final. Suntem pe locul cinci, se putea și mai bine. Una dintre explicații este aceea că rezervele nu se ridică la nivelul titularelor", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.
Partida cu HCM Baia Mare contează pentru etapa a 17-a de campionat și se va disputa mâine, la Sala Sporturilor, de la ora 13, și nu de la ora 10, cum era programarea inițială. "Am modificat ora de start a meciului, pentru a permite handbaliștilor de la Tatran Preșov, adversara HCM-ului din Cupa Cupelor, să se antreneze la sală. Îi așteptăm pe suporteri să vină lângă echipă", a explicat profesorul Bucovală.
Pentru duelul cu băimărencele, tehnicienii Tomisului nu se vor putea baza pe Mihaela Seifer și Ana Maria Hamciuc, ambele accidentate, în timp ce Ionela Topa și Georgeta Grigore sunt incerte.
Celelalte partide ale rundei: HC Zalău - Rulmentul Brașov, U Cluj - KZN Slatina, HCM Buzău - Rapid București, CSM Ploiești - HC Oțelul Galați, Cetate Deva - HCM Roman și HC Dunărea Brăila - Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7301 secunde