GEORGE COPOS a plâns în hohote, în sala de judecată

102
GEORGE COPOS a plâns în hohote, în sala de judecată - georgecopos2-1398347304.jpg

Articole recomandate

Trimis după gratii în dosarul "Transferurilor", pe George Copos îl paște o nouă condamnare. Astăzi se vor încheia dezbaterile în dosarul Loteria 1, în care fostul patron al Rapidului este acuzat de evaziune fiscală. George Copos a plâns, joi, la începutul ședinței de judecată din dosarul Loteria I, de la Tribunalul București, situația fiind sesizată și de președintele completului, care a întrebat ce se întâmplă, niciunul dintre avocații omului de afaceri neputând să dea explicații.

George Copos a fost adus joi de la Penitenciarul Rahova la Tribunalul București, unde se judecă dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de euro, cu ocazia vânzării unor spații ale firmei Ana Electronic către Compania Loteria Română.

În momentul în care a fost dus în sală, cu cătușe la mâini, Copos a discutat câteva minute cu avocații săi și imediat după începerea ședinței de judecată, când s-a așezat pe banca din boxa acuzaților, a început să plângă.

Situația a fost sesizată de președintele completului, care a întrebat ce se întâmplă, însă niciunul dintre apărătorii lui Copos nu a putut oferi o explicație, scrie realitatea.net.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9199 secunde