DOSARUL TRANSFERURILOR. Frații BECALI, BORCEA, COPOS, POPESCU, NEȚOIU, PĂDUREANU și STOICA se duc la ÎNCHISOARE! Iată ce pedepse au primit!

713
2
DOSARUL TRANSFERURILOR. Frații BECALI, BORCEA, COPOS, POPESCU, NEȚOIU, PĂDUREANU și STOICA se duc la ÎNCHISOARE! Iată ce pedepse au primit! - giobvanu07733900-1393937021.jpg

Articole recomandate

Curtea de Apel București a anunțat decizia finală în DOSARUL TRANSFERURILOR, în care au fost judecați frații Victor și Ioan Becali, George Copos, Gică Popescu, Gigi Nețoiu, Jean Pădureanu, Mihai Stoica și Cristi Borcea.


George Copos a fost condamnat la trei ani și opt luni de închisoare cu executare. Mihai Stoica a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Ioan Becali - 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Victor Becali - 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Jean Pădureanu - 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Gică Popescu - 3 ani și o lună de închisoare cu executare.


Frații Giovani și Victor Becali și-au făcut mutație în județul Constanța, pentru a fi aproape de Gigi Becali și pentru a primi același tratament ca și latifundiarul din Pipera. Cei doi vor fi, cel mai probabil, închiși la Penitenciarul Poarta Albă.




Comentează știrea

yeeeeee
4 martie 2014
excelent

Cea mai buna veste pe care am auzit-o despre Romania de muuult timp. Sper sa putrezeasa toti in puscarie. In sfarsit, poate o sa avem si noi fotbal adevarat. Ajunge cu toti nenorocitii care se imbogatesc pe munca altora

militia
4 martie 2014
militia

da militienii care le-au facut buletine de constanta nu sunt luati de nimeni la intrebari?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9781 secunde