CRISTI BORCEA ȘI FRAȚII BECALI S-AU PREDAT LA CONSTANȚA, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, după sentința în Dosarul Transferurilor

495
1
CRISTI BORCEA ȘI FRAȚII BECALI S-AU PREDAT LA CONSTANȚA, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, după sentința în Dosarul Transferurilor - victorbecaliioanf6301cdb8e-1393951116.jpg

Articole de la același autor

După ce și-au făcut mutație pe buletin în Constanța pentru a avea șanse mai mari să fie transferați la Penitenciarul Poarta Albă, lângă vărul lor, Gigi Becali, Ioan și Victor Becali s-au predat, în această seară, la IPJ CONSTANȚA, după ce au fost condamnați la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare și, respectiv, 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Cristi Borcea s-a predat tot în această seară, la IPJ Constanța.








Comentează știrea

6-6
4 martie 2014
iese de-o tabla, un barbut

Se strange gasca veche tot neamu becali, borcea, etc. Se lasa cu multe partide de table, barbut, poker, deh, ca pe vremuri. Numai ca acum nu mai sunt in cele mai de fite locuri, sunt la Poarta Alba exact acolo unde le este locul. Spor la zaruri baieti si la mai mare, ca banii inca ii mai aveti, aveti pe ce sa jucati, nu s-a atins nimeni de ei, ce tre sa dati acum inapoi e o gluma fata de cat ati furat. Cat o fi scorul la linii ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5237 secunde