"George Curcă este candidat pentru lotul lărgit la Euro"

410
Ion Marin, antrenorul Farului, este de părere că evoluțiile de până acum ale portarului George Curcă îl recomandă să candideze pentru al treilea post de portar al României la Euro.
"După părerea mea, la felul în care a apărat George Curcă, și dacă va merge pe aceeași linie, va fi, în mod sigur, unul dintre candidații la al treilea portar al Națio-nalei pentru Euro. Nu cred că Piți a închis deja lista, va urmări în continuare jucătorii pe care îi are în vedere", a declarat "Săpăligă".
Curcă a spus că, în momentul de față, prima sa grijă este evitarea retrogradării cu Farul. "În privința lotului, Pițurcă este cel care decide, dar, sincer, eu nu prea sper, întrucât privirea oricărui selecționer este ațintită, în primul rând, asupra jucătorilor de la echipele cu rezultate deosebite", a punctat George, care, în disputa cu Bistrița, nu vrea să mai aibă emoțiile de la Mioveni.

Coroian, cel mai periculos
"În ultimele meciuri, am adunat puncte, echipa e în urcare și cu moral bun, astfel că sperăm să batem și Gloria. Așteptăm suporterii lângă noi. Cel mai periculos jucător al oaspeților este Coroian", a spus căpitanul "rechinilor", Cristi Șchiopu.
Răzvan Farmache crede că șansele Farului de evitare a retrogradării cresc substanțial în cazul unei victorii astăzi. "Vom sta însă liniștiți doar când se va termina campionatul și vom scăpa. Eu spun că nu picăm", a spus Farmache.
"Ne mai trebuie două victorii acasă ca să eliminăm definitiv emoțiile. Ne vom bucura când vom fi scăpați și matematic. Sper ca, etapă de etapă, evoluțiile mele să fie tot mai convingătoare", a declarat și Marius Nae.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7471 secunde