Gerard Pique, devastat după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona. Mesajul tulburător postat pe rețelele sociale

231
Gerard Pique, devastat după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona. Mesajul tulburător postat pe rețelele sociale - rrrr-1628316287.jpg

Articole de la același autor

E oficial! Leo Messi s-a despărțit de Barcelona și a lăsat un gol imens în urma sa. Vestea plecării starului argentinian a făcut înconjurul planetei și a generat milioane de reacții din partea suporterilor, dar și din partea foștilor săi coechipieri.

Gerard Pique, unul dintre liderii vestiarului formației catalane, a postat, pe rețelele sociale, un mesaj emoționant.

"Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi. După peste 20 de ani la club, tu nu vei mai purta tricoul Barcei. Realitatea este, uneori, foarte dură. Ne-am întâlnit în anii 2000, aveam 13 ani şi o carieră înainte. Şi ce carieră! O nebunie!

În primul meu sezon, după întoarcerea la FC Barcelona, noi am câştigat tripla şi tu ai devenit cel mai bun jucător din toate timpurile. [...] Atunci a început legenda. Ce a urmat după este istorie. Acum pleci, dar ştiu că într-o zi vei reveni. Mai sunt lucruri de făcut. Distrează-te, profită de locul în care vei merge şi continuă să câştigi aşa cum doar tu ştii să o faci. Aici, ne vei lipsi. Te iubesc, Leo", este mesajul postat de Pique pe reţelele de socializare pentru Messi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6109 secunde